REF Dompelaar
Dompelaar

Home ] Producten ] Contact ] Historie REF ]

 

Emmerdompelaar artikel 90013

De standaard emmerdompelaar 2000 Watt - 230 Volt zijn uitermate geschikt om snel een emmer water op te warmen naar de gewenste temperatuur. Deze uitvoering wordt in grote aantallen geproduceerd, waardoor u als afnemer een zeer gunstige prijs krijgt voor een relatief complex verwarmingselement. Het verwarmingselement is alleen geschikt voor het opwarmen van schoon water. Na het opwarmen dient het verwarmingselement ( zonder spanning ) enkele minuten in het water blijven om oververhitting van het verwarmingselement te voorkomen.

Deze standaard uitvoering heeft een diameter van 50 mm en een totale lengte van 320 mm, echter maximale dompel lengte 215 mm ( zie markering op element ). De aangesloten kabel met stekker heeft een lengte van ca 1000 mm en dient te allen tijde op een geaarde stopcontact aangesloten te worden. Voor gebruik dient u de informatie op deze verpakking nauwkeurig op te volgen.

Indien er onduidelijkheden zijn, dient men vooraf contact met ons op te nemen.

Dompelaar artikel 55000

Mocht deze standaard emmerdompelaar niet toepasbaar te zijn, dan kunnen wij een juiste alternatief aanbieding volgens een flexibele uitvoering ( zie onder ). Indien deze uitvoering uw voorkeur is, graag de maatvoering van diameter en insteeklengte aan geven met eventueel de optie thermostaat of begrenzer ingebouwd. De aansluitspanning bij deze uitvoering kan door de klant worden bepaald, oftewel 110 Volt - 230 Volt - 400 Volt en eventueel 3 fase is allemaal mogelijk.


Rotterdamse Elementen Fabriek B.V. 2018 Gouderakstraat 7 3079 DB Rotterdam Tel. 0031 (0) 104793500